Saturday, January 19, 2013

Walking down the memory lane.


It's really hard at first, to chew and digest the fact that both TESL classes from our batch have to be reshuffled.
*apsal messy sangat ayat ni. ahh. pedulikk.
Like, we're already in our 4th sem together gether, and they're like.. separating us from each other ?
*how cool is thattttt aite.....
And aku dipindahkan ke kelas 1PISMP TESL1.

Personally, I would really consider it as a mistake. *sikit lah. tak banyak. hehe :p
Why ? Meolss dun wanna talk. hiwhiw
Takpelah, dah lepas pun kan.
Mungkin mula-mula je macam emotional.
Well, siapa lah yang tak.
Official announcement or black and white takde pun :(
Even the guys got all teary teary watery watery eyes.
*awww. shoo shuweet.

Tapiii,
Sedar tak sedar, dua hari dah reshuffle nye pun.
Bagi aku, not really that bad lah.
I'm still adjusting myself with the new environment.
Bak kata one of my previous classmate, after 1 year or so, we'll consider this shuffling thing as a past.
I know...
It's just that I really miss my previous classmates. T.T
( Atasha, Yana, Hui Youn, Sangeetha, Joey, Ewan, Yam and Shamil )
They're sweetest creatures on Earth.
Sekarang ni bila jumpa asyik nak peluk peluk je rasa. Especially Hui Youn and Sangeetha. T.T
Yang laki tu memang tak la kan. =="

The new ones, boleh tahan jgk. Bukan tak kenal pun. Dah kenal dah, cuma belum kenal sepenuhnya gaya and lagak dalam kelas. So far so good. :D
Nice to meet you, new classmates. Sila beri tunjuk ajar :)
Current classmates ;
( Hawa, Fatin Afyqah, Nufa, Lala, Kar Mei, Pei Ling, Keffy, Tin tin, Kai, Wawa, Syira, Neno, Adila, Nina, Tyra, Zizi, Mukmin, Husni )
Emmm.
I'll try my best to be a good classmate. insyaAllah. :)

1PISMPTESL2 (old one) :(
time ni semua happy after Datin Kalwant suruh masuk kelas lama.
AWWW.
We love you Datin, Thank You so much ^^
Rindunya :(
Be strong ! ^^
Last year's bbq night.
17 of us greatly be missed :)
our very first day without Tasha and Yana.
sebenarnya ni counter attack tuk diorang after
diorang kasi video y menyentapkan hati :(
video
kat atas ni adalah vid y menyentapkan hati tersebut.
orang tengah dok emosi rindu2 kelas sebelah, diorang boleh kasi vid cakap camtu.
agagaga
terima kasih sayangs :)

and, terima kasih kepada yang berpesan supaya terus kuat and terima kasih juga kerana memahami keadaan aku y sangat emo kala itu. hihi. ♥♡♥♡♥♡♥
that's all folks,
Wassalam. 
^^

No comments: