Monday, December 10, 2012

Island Getaway :)

4,5,6,7,8 
December
2012
:)
MY SOULMATES. :)
my providers.
my lovers.
my bestest persons on Earth :)
mak main main dengan phone saya.
Underwater World, Langkawi :)
Marmoset.
comel.
ni la monyet paling comel after kera2 & beruk2 kat belakang rumah aku. 
pandai kakak posing. :p
penguin bulubulu. lulz.
sumpah comel.
ada budak bagitau mak dia,
"mak. kesian nahh penguin tu, teketaq ketaq dia"

penguin bulubulu diberi makan.
kemain manja. :3
mak kat antarctic.
kemain gigil eh. hahah :p

tapak sulaiman ni nampak seksi kan ? ha, yelah. tak. -oo-"
nama dia, rainbow crab.
mana entah pelangi nya. -__-"
clownfish aka NEMO.
mak suka gila. comel. :3
terima kasih kat pakcik yang sewakan kereta dia kat kami,
murah je. RM50.
aku bawak kete ni macam aku punya. pusing2 langkawi.
well, aku dah lancar jalan langkawi. senang gilos. :)
mummy saya :)
jauh mak menung :3
kenangan kat pantai Tengah.
cantik tempat ni.  Subhanallah :)
ni kat Cenang.
time kitorang sampai kat tepi pantai, jumpa pelakon dok shooting.
hahaha.
adalah Zulhuzaimy and Roy Azman. lulz :p

ni waterfall dekat Telaga Tujuh.
jalan nak naik Telaga Tujuh tu kemain sunyi.
so, kitorang melencong ke sini. cantik !

Subhanallah :)
ni pulak kat Oriental Village.
ada Expo Naminara kat sini,
Nami Island y kat Korea tu.
tempat shooting Winter Sonata :)
Korean Flags !
Dae-Han-Min-Guk !
water lily :)
mak naik swings !
sumpah comel gila. hahah. :D
penat gila round oriental village sebab nak tengok tang mana nye nami island tu,
ghupenye, ni je lah. sikit.
dia letak sikit signicant things from nami.
DISEBABKAN aku dah pegi Nami dulu, so
expectations aku agak tinggi. tp, bolehlah.
ada lah jgk sikit. :)

kemain mak posing ngan choi ji woo and bae yong joon :p

snowman and snowwoman yang tidak bermuka. hewhew :p

yoo jin and joon sang :p


Parasailing, Pantai Tengah, Langkawi :)
first time aku tengok orang buat parasailing ni.
aku nak naik. serious. tak mahal pun.
RM60 je. half price kate nyee. tapi, mak tak kasi. ehehe.
takut pape jadi lettew :p
i can feel the breeze. whooooohhh~

about to land.


landed. best lah kakak tu. jeles saya :p
ahahahaha. tetiba remuk redam hati aku nampak
menatang ni kat living room p.singa.
gecko or locally known as Tokek.
ni bapak dia.
anak dia pun ada.
telur2 dia pun ada.
ahahaha.
pergi dengan mak ayah.
tapi gambar ayah takde sangat pun. sedih..
sebab, aku kuar berdua je dengan mak pergi semua tempat tu.
ayah ada kerja kat sana.

dating dengan mak sangat best.
bila lagi kan nak dapat peluang jalan2 berdua je dengan mak.
aku berani guarantee, 
dating dengan mak lagi best lagi awesome dari dating dengan orang lain.
sebab apa ?
i will not answer that one. 
you've to experience it yourself.
;)

til then, 
goodbye.
Wassalam.

No comments: