Sunday, November 18, 2012

in the name of Allah. boycott-ing for the sake of the people of our deen.

Bismillahirrahmanirahim.

tadi. aku masuk toi toi. *ehem. then then ?
lepas tu aku nak mandi. *apa motif kau sekarang ? lulz :p btw, sila padam semua bentuk figura kotor yang terapung-apung di minda anda.
emm.
waktu tu, aku teringat post aku pasal boycott israeli goods tu. tetiba okay.
*waktu shower antara waktu nice tuk recap recent activities + memories and muhasabah diri. don't you think so ? you don't ? like i care ~ :3

then.
aku pandang semua toiletries aku.
emmmm. *tebiat budak ni kan.... :-O

facial wash - loreal
toothpaste, toothbrush - colgate
shower foam - johnson and johnson

dalam hati and kepala aku, fikir....
ZIONIST, ZIONIST, ZIONIST !
ya Allah.
apa aku dah buat ni.
aku cuci muka, sampai 'flawless' beginihh ( dasar penipu beteiii -OO- ) ,
aku berus gigi, aku mandi semua guna produk keluaran negara jahanam tu.
(btw, this is the list of their products.
click --> BOYCOTT ISRAEL CAMPAIGN )

Astaghfirullah.
aku pun sama je.
post tung tang suruh boycott.
tapi....
aku pun menyumbang.
irony ? life is full of ironies.

saudara seIslamku di Palestine sana.
waktu2 getir macam ni,
tak sempat nak fikir tuk cuci muka pun.
ada muka baby yang even hancur kena bedil.
siapa penyumbang peluru2 berpandu tu, siapa ?
aku salah seorang penyumbang ? Allahuakbar. T.T

pastu.
check perfume.
ingat baju, ingat seluar, ingat kasut, ingat lappy, ingat makan pakai aku,
(i wonder how to prevent myself from using INTEL -..-")
ARGHHHH.
almost everything,
semua beridentitikan zionist. *this is really bad. T.T

BUT.
WHATEVER IT IS,
i'll try my best to stop buying israeli goods.
I will try my best.

insyaAllah.

but this is also kind of shoutout to all people out there.
please. please. please.

try. to. restrain. yourselves. from. buying. israeli. goods.
in any form okay.
tak kisah lah baju ke, perfume ke, makanan ke,
banyak lagi sumber yang insyaAllah lebih suci.
let me put it this way,
which one do you prefer ?
teruskan makan mcD and you'll see the never-ending news about the massacre in Palestine
OR
stop eating mcD and the whole world will be at ease ?
* mintak simpang, tolong jangan ada y nak pilih number 1. aku panggg nantihh =OO="

simple.
insyaAllah.
Allah akan permudahkan segalanya kalau kita ada usaha.
benda baik kan. :)

til the next post.
Barakallahufikum.

No comments: