Friday, August 10, 2012

Bernas Petronas.

Aku baru lepas tengok iklan raya beberapa minit yang lepas.
And aku sarankan korang-korang yang kuat ketawa tak ingat dunia tu,
Bawak2 lah g tengok iklan-iklan raya tu.
Takyah susah-susah search.
Aku kasi link kat sini.
Tinggal click and tunggu buffer je.

Bernas
fizi & mat. T_T
*tengok lahhhh T_T confirm rabak mataaaaa !! T_T

Strangers (Petronas)
starring by Redza Minhat (he's handsome :p) & Jeyhun (malas nak taip nama penuh Jeyhun tu kat sini. berbelit2 ejaan) -__-" *owh. he's cuteeee too. :p

oh.
tadi aku ada softball. dari kol 8 sampai dah dekat pukul 11. sumpah penat. keluar segala air yang ada dalam badan. berdarah hidung =..="

pastu petang pergi bangi.
tunggu komuter punya lama. dah nak dekat sejam baru sampai. T_T
Cis cis cis.
tengah tunggu punya tunggu, tetiba lalu keretapi biasa tu kat laluan Komuter. sumpah laju. time tu dia punya angin siap bawak habuk+pasir+debu segala. aku rasa nak menjerit time tu. kotor gila. T_T
nasib baik perasaan marah aku dapat diredakan beberapa minit sebelum komuter sampai.
:'3

sampai bangi, kakak pickup.
pergi warta.
jalan2 cari tudung bidang 50". tak puas membeli belah kat semua house hari tu. :3
Alhamdulillah.
sekali 4 aku borong.
banyak gila pilihan. tapi sayang. mahal sikit dari harga biasa.
nasib baik aku kaki bodek. and banyak cakap.
dapat gak discount.
Alhamdulillah.

esok balik cheras balik.
shooting.
sekarang, aku nak tidur.
tak larat dah nak g terawih.
T_T

k. Wassalam.