Monday, April 23, 2012

tabiat di dalam kelas :D

saya ada dua habit dalam kelas.
terutamanya kelas y membosankan atau kelas y lecturer sporting.

1. doodle-ing.
kalau lecturer tu membosankan, seriously. 
ni la first thing y aku akan buat.
dari zaman sekolah lagi.
mula lah aku keluarkan kertas2 kosong / buku2 comel aku tu.
tulis-tulis tuuuut, tulis-tulis teeetttttt.
lukis ladybird, lukis lebah, lukis couple etc etc.
*aku takkan pamerkan hasil kerja aku kat sini.
cukuplah aku sendiri y tengok hasil doodle2 aku.
hiwhiw. :D

2. webcam-ing.
*sejak mengenali webcam toy, makin menjadi2 tabiat aku y satu ni.
tapi aku hanya akan menjalankan operasi sekiranya lappy tersayang ada depan mata. :D
walaupun saya sedar muka saya ini tidaklah se-canteeekkk 
se-flawless mana pun tuk ditangkap2 gambarnya.
tapi...., AAK ? =="

mangsa atau target utama ialah, cik atasha.
*biasanya dia y suka rela datang mempamerkan muka cantik dia and menunjukkan gigi2nya di hadapan lappy ku ini. takyah panggil. tetiba ada reflection dah. :p

and mangsa seterusnya ialah kai.
hihi. sejak akhir2 ni, kai dah macam gayat sikit dengan webcam.
macam tadi. tetiba menyelit kat sebelah aku.
i redha je kai kai :p
ekeke :p


my dear kai kai ;) *oopss. karen punya lah :p

muka keffy. tehehehehe xD

hari ini tema kami, gedik2 sikit.
so. maaflah.
kbai.
-___-"

No comments: