Tuesday, April 24, 2012

rekod baru tercipta.

hari ini.
first time aku aku pitam / pengsan dikhalayak ramai.
aku tak berapa tahu sangat beza pitam n pengsan.
maafkanlah aku ye.

tadi.
kami ada ujian tuk pj.
kena lari tuk beberapa kilometer.
to be exact, kitorang kena achieve 12 pusingan = 2.4 km.
paling hebat pun ewan. 10 pusingan kot tak salah.
y perempuan, tasha 9 pusingan.
aku 8 pusingan.
budak lain aku tak pasti.

tapi tu semua tak penting.
*eleh. bajet entry kau penting benoo =="
lepas je lari 8 pusingan tu, aku dah lalok gila.
actually, lepas 5 pusingan kot aku dah start semacam.
tangan aku lenguh sangat2.
kaki macam cecah tak cecah tanah.
perut senak y terlebih.

lepas lari tu, sampai kat tasha,
tasha suh buka kasut.
aku tak bukak pun. dia y bukakan. #likeaboss. :p
pastu ewan cakap jangan duduk.
aku dah terkebil2 tahan bayangan hadapan y semakin kelam.
aku cangkung depan tasha.
tasha pegang tangan aku. and aku luruskan kaki.
and aku makin terbaring, and tasha dah tak mampu tahan.
lalu y lain datang. aku rasa aku dipangku.
*oh, sedapnya kalau y memangku tu prince charming aku. :p
and then. bzzzzzttt. dozzed off.

aku macam tersedar2 balik time budak2 ni bising2 nak angkat aku masuk dalam gym.
hawa gagah gila dukung aku.
pei ling pun tolong.
muka merah + bibir biru + tangan putih merah kalah amoi2 apek2 luar sana.
oh, 'heaven' nya terasa.
takyah susah2 make up. :p

time tu rasa nak balik rumah je.
rindu sangat2 kat mak.
tapi tak berani nak call rumah.
nanti mak risau.
:(

duhh.
aku dah blank. tu jela kot.
sebab actually tengah demam panas.
*demam panas pun mampu je lagi update. errr. =="

thanks for those helping hands and helping voices. ekeke :p
tasha, yana, hawa, nufa, fatin, batt, pei pei, keffy, ewan, kai kai, yam, dila, diba, lala, rau and semua2 lah.
eh lupa. awak. awak. awak. awak. and awak jugak.
terima kasih sebab risau.
sayang semua. ;)

Assalamualaikum.

No comments: