Thursday, March 29, 2012

Allah nak uji tu...,

dari pagi tadi susah nak bernafas.
loya loya je.
sampai terkeluar isi perut.
-___-"

kepala berat tak usah cakap.
badan pun panas.

mak kat rumah macam tau2 je ada y tak kena.
instinct seorang ibu kan.
semalam mak msg.
tanya sihat ke tak.
and tanya balik ke tak.
time tu tengah tidur.
time mak msg, aku tersedar, baca msg.
and dah start nak reply.
tapi, time tu....,
entah macam mana, aku tertidur balik. pulak.
Allah.

sudahnya, pagi tadi baru aku reply.
cakap tak berapa nak sihat.
and tak tau balik ke tak.
mak reply, cakap suh sabar dgn dugaan Allah beri.
mak suh banyakkan zikir, and makan ubat..... =="
kalau tak boleh balik takpe, nanti suh budak2 datang jenguk (budak2 tu mungkin kakak2/abang aku)
terima kasih mak.
*tapi lagi semangat adik rasa nak balik.
rindu.....,
:'(

No comments: