Tuesday, March 27, 2012

500th.

terbaring di atas lantai...
kesakitan.
gastrik.
Allahuakbar.
salah aku ke. aku ke y memudaratkan diri sendiri..?
aku tak makan tengahari.
tapi balik dari kelas pukul 5, dah siap tapau nasi + sup daging.
and sampai waktu aku menaip ni, aku masih belum sentuh sebutir nasi atau menghirup setitik sup pun.
=="
balik dari kafe.
rasa macam a bit serabut.
pergi tasik.
lari 1 tasik tanpa henti sampai kepala rasa nak pecah sebab paksa diri.
balik je nak dekat pukul 7.
rehat2 kejap,
mandi. solat, baca Al-Quran.
pukul 8.
kena turun kafe.
perjumpaan dengan team laksamana.
dah sudah perjumpaan, balik bilik.
ingat nak makan. tapi dah dekat pukul 9.
ada perjumpaan hall decoration committee for Tesl Camp kat sc...
so.... tak sempat. =="
time dok kaler2 tu, dah mula dah....

sampai la ni....

haih.
thanks wardah. buatkan susu.
thanks nufa datang hantar ubat.
*walaupun ubat tersebut direject.
malunya menyusahkan orang... =="
sayang kalian. <3
:')

No comments: