Wednesday, February 1, 2012

pheww.

1hb feb.

i've decided.
i'm not going for the appointment.
lantaklah.
doc kat poliklinik tu dok kata cyst.
i don't think so.
and the so called cyst dah almost gone dah. 
tapi, almost je lah. 
still ada, tapi keciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllll sangat.
kaklang pun kata minor case macam ni pun specialist takkan attend sangat.
maka, tak pergi lah.
hihihi.

*btw. siapa y bakal dapat number J 2012 tu memang aku nak pandang slack je ah nanti. (padahal takde kena mengena) emo aku kalau orang lain selain aku y dapat number tu. grr. >_<
k.
bai.

X_X

No comments: