Friday, January 13, 2012

well done baby.

kalau aku jumpa kau next time, aku akan cakap camni kat kau.

eh.
hai.
terima kasih ye.
silalah jaja lagi cerita tu.
tolonglah pergi jaja cerita tu.
kau nak jaja kat satu dunia ponggg bolehhhh.
aku memang suka sangat sindrom publisiti murahan ni.
tak sabar aku nak menanti sorang demi sorang cari and tanya aku pasal hal tu.
serius.
sangat tak sabar.
aku SUKA sangat.

last sekali, aku akan senyum 
senyuman paling menawan sekali.
khas tuk kau.

^______________________________^

2 comments:

azwa amani said...

berapa ringgit dia dapat jaja citer org tu tiqah.. :)

*najaah* said...

singgit per story gaknye. haha ape motif pun taktau lah.