Friday, January 20, 2012

to be true.

dari semalam lagi kekecewaan melanda.
serius. aku nak join sangat.
sprint.
100m tu.

T_T

semalam.
aku tak join pun time kelayakan tu. sebab energy aku cam hilang sudah.
sedihhh.

kalau kira semalam, dah dua kali dah latihan rumah sukan tuk laksamana.
aku tak tau mana aku dapat semangat nak lari/jogging long distance non stop.
gila. before ni. mana mampu aku nak lari jauh2 camtu.
tapi, kat maktab ni. mampu pulak.
pelik seyyyy.
*bukan nak riak. ni serius pelik. =="

tapi.
semalam.

lepas lari terus muntah.
actually, before start training, badan aku dah panas semacam. then pening.
tp, bila dah lari, aku tak rasa pulak semua tu.
bila dah sampai. minum air.
pastu, tetiba AJK dok suh keliling padang, follow jelah. then, naik turun astaka.
pehhh.
macam nak gila tak larat.
dah lah kondisi padang tu tak terurus.
semak kot. sampai nak terjatuh2 aku dibuatnya.
=="

lepas habis lari turun astaka,
aku dah pancit dah.
bebudak ni semua datang dekat. sebab diorang kata, muka aku sangat menakutkan.
MERAH PADAM.
semua tanya aku okay ke tak.
thanks joey, thanks kai kai, thanks gilyn, thanks hanis wardah, thanks tyra, thanks ardie.
lepas diorang tanya, straight lah aku ke toilet. sambil terhuyung hayang.
muntah segala air y aku baru je minum.
@_@

tutup cerita.
esok.. misi nak jogging kat stadium tampin.
kot aku leh bangun pagi.
and kot kondisi badan ni dah mengizinkan aku berlari.
huhu :'(

No comments: