Wednesday, January 25, 2012

kahwin kahwin.

time aku form 6.
mak pernah tanya.
time tu aku tengah drive.
ada target nak kahwin bila tak.
*sikit nak bergegar stereng.
dengan sungguh2 aku cakap.
24 tunang. 25 kahwin/nikah.
=="

tadi tengok page mereka.
seorang senior, seorang kawan.
adoi.

jealous lak aku.
senior tu dah nak kahwin.
kawan aku y seorang tu, dah anak 2 dah.
arghh.

bhahaha.
cakap nak kahwin tu memang senang kan.
tapi usaha sendiri ke arah tu
is equal to none.

lol.
gimme a break.
aku tak yakin langsung ada orang leh keep up dengan attitude aku.
kalau setakat berkawan maybe boleh,
tapi nak bawa ke step berikutnya,,,
haha. ghonti an yolah.
and aku pun tak yakin aku leh keep up dengan attitude siapa2.
haih. kot camni, tak kahwin la dennn.
@_@

*(dalam hati dah mencongak2, kot jodoh sampai, taknak tunang lama2. tunang hari akhir tahun tu, and hari first tahun berikutnya nikah)
o_O
bhahaha. okayyy. stopppp. :3

No comments: