Tuesday, January 31, 2012

Happy Birthdayyyy, Happy Anniversaryyyy !

31/1/2012

happy birthday to my bestie, Muhammad Alif b. Zalaya. (bestie keeee?) =="
you're officially 21 y/o brother!
wishing you all the best in whichever path you'll be taking |sooner or later|.
may His blessings shine upon you.
Amiiiinnnn ;)

*thanks for listening to my damn boring stories.
*thanks for the insults. -__-"

=walaupunsekarangkaudahsombonglagibongkakdenganakusejakdahada'sister'barutapitakpelahakustillsayangkau=
*aku gurau je ni. jangan terasa lak, ampunnn. :3

ow yeah.
31/1 ni jugak merupakan hari ulangtahun perkahwinan kawan lama aku, aisyah.
dah tahun ketiga dah weyyy. anak dua. comel gilaaaa.
sumpah jeles. blerghh >_<
takpo, tunggulah turn den nanti. (kan wani kannn? ekeke XD) *_*

kbaiii ^_________^

14 comments:

Anonymous said...

kenape dah takde pasal doubtingH? nak bace~~

*najaah* said...

terpaksa tutup page tu. sebab ada y salah faham intention sebenar sy create page tu. btw, who are you anonymous? do you mind to introduce yourself? i'm a bit curious here. :)

Anonymous said...

actually doubtingH tu pasal spe? ske bace sebab macam diary pulak, ke page tu cter pasal admire awak? hihi >_< sy ni salah sorang peminat awak kot..hehe

*najaah* said...

doubtingH tu mgkin jgkla sy tulis psl diri sendiri or tulis semula cerita2 y sy dgr dari kawan2 sy or sy baca kat mana2 blog lain. mungkin sy tulis 'I' tapi, 'I' tu bukan sy. mungkin sy tulis 'her' tapi sebenarnya 'her' tu tak wujud pun. u got me? admire? sy hanya makhluk Allah y serba kekurangan. lebih baik admire kpd y lebih berhak kan. :)

Anonymous said...

btul3...hmm, sbanarnye sy ade masalah, tp ble bce blog awak ni terubat cket rase sedeh tu...nak mitak pendapat awak boleh x?

*najaah* said...

silakan.

Anonymous said...

saye ade suke kat seorang hamba allah ni, dia pun layan saye dengan baik, saye pun ambil keputusan bgtau perasaan saye kat dye, tp jawapan dye amat mengecewakan sebab dy kate dye anggap saye hanye sebagai sahabat sebab dye dh ade suke kat orang lain..sakit jugk hati saye ble tau rupenye selama ni dye dok melayan saye tp dye dah ade suke kat orang lain..saye rse macm dipermainkan pulak, tp saye still suke kat dye..awk rse saye perlu terus berharap kat dye ke tidak? :'(

*najaah* said...

Allahuakbar. sy bukan mahir dlm hal ni. huhuhu. awk ni lelaki ke perempuan ek. kalau tatau nnt, sy takut salah bg pandangan pulak.

Anonymous said...

saye ni pempuan, sebab tu saye berani tanye awak sebab kita sama naluri kan, harap awak dapat bagi pandangan yang sebaiknye :)

*najaah* said...

kalau sy lah kan. sy rasa, better tak payah berharap lah. cinta tu kan fitrah. ia datang dgn sendiri. kita takleh paksa diri kita tuk suka someone, apatah lagi paksa someone tuk suka kat kita. suka memang boleh, tapi, cinta. susah kot. serahkan je pada takdir. Allah dah tetapkan semuanya tuk kita. kalau dah memang jodoh dia dgn awak, even dia kapel byk kali pun, 1 hari nanti korang kahwin jugak. betul tak? :)

Anonymous said...

hmmm...betul3...tp sy rse sakit la.sebab kmi rapat selame ni..bile saye luahkan perasaan. dye terus berubah. dah kurang mesej n contact saye.,macam nak menjauhkn diri dari saye je,saye rse sedey sangatt,,, =='

*najaah* said...

mungkin dia perlukan masa tuk mencernakan luahan perasaan awk tu. mungkin dia rasa kurang selesa, sebab tu dia bertindak menjauhkan diri. jangan risau. kalau betul dia kawan baik awak, dia akan cari awak semula.

Anonymous said...

time kasih banyak-banyak, insyaallah saye akan cube terime semue nie, huhu nak tnye blh? awak penah bercinte ke? ade post2 awak yg macam awak ade pengalaman je :P

*najaah* said...

kalau ada pun kenapa.