Saturday, January 28, 2012

Baking.

someone....
for the next holiday, please remind me to at least tryyyyy to bake again.
what's up w the sudden request.
lol. saja saja saja~

between cooking and baking.
err. i choose baking or something related to making desserts.
why?
because me enjoy baking.
why?
err. because baking produces sweet things (usually) -__-"
and me is sweet tooth. :D

pardon me, future husband. 
i'm not that prooooo in cooking.
but i can guarantee u tip top desserts XD
*lol. poyo gila ayat.
insyaAllah lah. :D

next attempt : shortbread pleaseeeee.
i am so desperately craving for this Walkers Shortbreaddddd.


aku tau kat Malaysia ada je mende alah ni, tapi kat sini bila beli rasa mahal.
almost RM20.
*why not lah kan aku buat sendiri.
first time try kat Ireland. 
pure butter. :3
kat Ireland, or other european countries y guna € as their currency.
alahai €5 jeeee kotttt.
*which later costs you €5X4=20MYR XD (i dunno sekarang 1€ = ? MYR)
well. kat sana (other countries y currency lebih up dari our Malaysian Ringgit) bila sebut 5 euro tu, rasa cam RM5 je. 
janganlah gedik2 nak convert dengan currency sini, sebab nanti memang korang takkan membeli punyaaa. *cayo lah cakap den, den sampai skang monyosa tak banyak momboli time kek sanun luuu >_<

okay. back to the story.
i will try to khatam u.
this book,


fighting!!~
;)

No comments: