Thursday, January 5, 2012

1 tanda lelaki hampir capai tahap WAJIB kahwin.

takleh tahan keinginan nafsu y tinggi.
asyik fikir kahwin, kahwin, kahwin.
tak ada benda lain y boleh difikir.
dua puluh empat jam cakap pasal kahwin.
tak kisahlah kat memana pun. kat kawan2 ke, kat FB ke, twitter ke, kat BLOG ke.

nasihat aku,
cari lah calon cepat ye.
memang ternyata nafsu y dianugerahkan tu susah tuk anda kawal.

tu pun kalau ada calon y berkenan kat anda.
jangan paksa2 pulak.
dok terhegeh2.
yelah kan. perempuan ni tak suka lelaki terlalu terhegeh2 sampai boleh merimaskan.
sekali perkataan geli dah keluar dari mulut seorang perempuan, makaaaaa....
hihihi.
apa pun, tak yah lah dok kecoh sangat.
kalau dah Allah tetapkan jodoh, 1 hari nanti muncul lah org eh.

berdoa je dapat jodoh y terbaik, and lagi bagus kalau cepat ;)
insyaAllah.

No comments: