Tuesday, December 27, 2011

it has been a week.

a short one.

dah seminggu dah since december 20th.
and. to be honest.
aku guna free call tu tuk kecik sorg je wey.
last friday aku call.
before tu pun dah start busy tuk wedding kak nurul.
takdelah membantu sgt, tapi membantu lah jgk. hihihi :D
aku ada try call kawan2 lain, tapi line kat umah ni mane lah nak ada.
call mel, aku tak tahu knp direject. begitu jugak bila aku call mun.
bila aku call org lain, DAH TIDUR lah plk.
hihihi.
lagipunnn.
aku tak taula nak cakap apa kalau call.
aku ni nak kata pemalu, adalah jgk. ekeke.
+ awkward tu y melebih lebih.

takpelah. 
next year punya birthday masih ada peluang lagi nak catchup stories.
insyaAllah, kalau hayat masih dikandung badan.

2 comments:

azwa amani said...

mel..amelia ke?? rindu nye kat budak tuuu

*najaah* said...

hihi. yupp. tulah, rindu gila kat diaa T.T