Saturday, December 24, 2011

inianwarhadi and matluthfi90 pt.3

alright.
i know its kinda late to update this.
pardon me. =="

18th december 2011.
gerak ngan my sis to pwtc.(naik dua kereta, pit stop kat bangi, then pegi BTS, naik lrt sampai pwtc)
sampai2 je dwn tun razak, dah boleh dengar suara PM.
and kitorg dah mula pasang radar, to look for him(anwar). and maybe him(matluthfi).
(kitorg tak sure hari apa y matluthfi ada, tak letak harapan tinggi sgt... eh, yeke? :p)
time PM tgh bg ucapan perasmian 1 Malaysia Youth TV.
ada la selingan video call with students from Chicago and France.
tak nampak pun byg anwar or mat time tu.
then kitorang cam dah bosan dgr ucapan bla bla bla, gerak a kuar dewan, ingatkan nak g solat.
sekali my sis tdgr la psl ada someone dterbangkan khas all the from sydney.
terus kitorang pandang belakang, and ada short vid from anwar.
and few moments later, anwar dijemput naik stage.
and i was like. 
omygod.
*anwarhadi is in front of me* serius lah aku nampak anwar mcm aku nampak kpop-idol depan mata *
then after the intro from him, dia trun stage. with his dad.
aku n kakak aku dah mula dah nak skodeng2 dia. kitorg follow anwar smpai ke booth eRama.
aku pandang dia cam tak caya. aku tak sangka anwar tinggi camtu. and his build.
*seriously. kalau tak tau dia main ragbi pun boleh agak dah.
aku dah mula setting camera, ready to snap snap and snap. tapi, aku tatau mana hilangnya keberanian aku.
ekeke. pastu, anwar gerak cam nak masuk balik dewan tu. aku dah gelabah. =="
*dlm hati, adakah peluang keemasan ini akan vanish begitu shj......?
pastu tetiba muncul lah bbrp org fans anwar, dok tny nak amek gmbr leh tak. hihi.
time tu aku dah semangat balik, tp ramai pulak y dok usha dia mntk nak amek gmbr.
then, aku memberanikan diri, tegur dia.

N : "err, nak amek gmbr skali boleh tak?"  *sambil tunjuk ke arah aku n kakak aku. pandang dia dengan tangan gedik, mata bersinar *

to be continued.......

1 comment:

azwa amani said...

untung laaaaaaa... wuahahahaha :P