Wednesday, November 16, 2011

meowww :3

esok balik.

yehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

okay. aku excited nak balik. sebab tak payah nak study,
walaupun bukan untuk selama lamanya, tapi momentary pun ok what.
*i love study* :3

tapi, dalam ke excited an aku tu,
aku still macam dalam mood bingung+sedih.
tatau lah kalau disebabkan ketidaksihatan aku ini.
*fyi, saya diserang demam panas, batuk, sakit tekak, selesema, kesukaran bernafas, serta migraine y teruk ye.
entahlah. aku tau je kot kenapa. or mungkin jugak aku tatau kenapa.
haha.
apa lah aku merepek kat sini.

separuh barang sudah selamat dihantar tadi.
mak ayah and ponchu singgah sini setelah berhempas pulas mengemas rumah pengantin di kepong tadi.
minum2 jap dgn diorang. pastu mereka pun bangkit ingin keluar dari kafe.
tup tup, pusing belakang. EHHHHHHHHHHHHHH!! :3

okay.
pastu dok mengendeng kat mak. mak peluk, siap cium pipi.
*mmg slalu time sakit2 mak kasi penawar mujarab nya itu.
kuat semangat den. :D

ahaaa. pastu. pastu pastu..., :3
okay.
tak jadi nak cite.
kbai.

1 comment:

notmyname said...

get well soon kakak :)