Monday, October 3, 2011

kelemahan.

sejak masuk ipg, ni dah kali ke4 aku menghadap kedemaman.
maafkan bahasa aku y agak merosakkan.

aku tak tau lah apa y buatkan aku jadi lemah.
mungkin sebab air kurang dalam badan.
and aku pun bukannya tak sedar akan padah dehydration.
i've been living intimately with low blood pressure since primary school what.
penah je masuk hospital, kena cucuk wayar selirat2, then M.A masukkan IV drip.
i've been through that process before.
and i know it sucks.

but,mmg fitrah N.A.J.A.A.H ni seorg y degil lagi tak reti ambil pengajaran.
aku bukan taknak minum air masak,suam,putih,mineral or whatsoever.
tapi bila nak minum tu, aku bayangkan air tu lalu tekak.
wuuu. macam tak best.
lainlah kalau air sedap2 jus ke, teh ais ke, milkshake vanilla with pearl ke.
mmg lajulah aku telan.
oww mannn.
please lah tolong sepak aku kalau aku ni malas gila minum air.
;(

pastu org suh makan ubat.
hmmmm.
kalo kawan2 rapat mmg dah tahu sgtlah jawapan aku kalo kena suh mkn ubat nih.
*ubat. apa tu. tak kenal. =="

so,nak salahkan siapa.
yeah rite. mari beramai2 tuding jari ke arahku. dipersilakan.

done.
i'm sleepy.
i slept for an hour last nite.
time for revenge.
Assalamualaikum.

No comments: