Monday, September 26, 2011

sense of tension is finally here.

hoi hoi uols.
arini wa nak story mory sama lu orang,
arini assignments dah tunjuk taring sharp sharp sama wa.
tula, lain kali tangguh lah keje sampai last minute kannnn.
bila dah tak siap keje mula lah nak gelabah.
*well,wa takdelah gelabah sgt.
wa still chillax je.
tapi ada lah gak tahap2 air mata nak meleleh kua.
tapi wa tahan je. sebab tension tu satu nikmat y Allah bagi jgk. tanpa tension org takkan sedar pentingnya tuk hargai setiap masa y berdetik.
AND,
kasi wa story sama lu,
wa lom penah lagi tidur hampir pukul 5 pagi sepanjang menetap kat sini.
tp pagi tadi memang pecahh rekoddd gilaxx wa cakap sama luu
* apahal bahasa wa wempitss gilaxxx nihhxx. =="

wa sedihhh. >_<
wa tak suka hantar assignments cincai cincai punya kerja. rasa macam tak puas. the sense of satisfaction tu takdeeee! >_<
wa tensionnnn wa cakap sama luu. >_<
wa nak bercakap dengan someone lah.tapi takde someone lah y nak mendengar butir bicara wa. >_<
wa rasa macam down gilaaaaa. >_<
wa migraine dari malam semalam tak reda reda. >_<
sakit gilaaaa. wa tahan je,mulut dah katup2 sebab tahan sakittt. >_<
Allah. give me the strength ya Allah. i need it. >_<

No comments: