Friday, September 2, 2011

iniSEDIH.iniSEDIH.


dear blog.
merujuk kepada image di atas.
kau tahu kan situasi aku sekarang ni.
* okay.silap.patutnya,
kau tahu kan perasaan aku sekarang ni.
since yesterday lah aku moody sikit.
fine.
aku sendiri tak tau kenapa aku moody.
mungkin sebab beraya?
sebab penat?
sebab mengahadap?
*tett.mungkin itu punca nya.
erm.

kau 1.
MALU.
cover sikit boleh?
please jangan buat aku rimas.

and kau 2.
HARTA.
tak kan mungkin kau dapat heret ke liang lahad together2 lah.
jgn nak tengok taraf seseorang tuk berkawan.
susah & senang saling melengkapi.
org senang lengkapkan hidup org susah,
and the same goes to org susah.
mereka melengkapi hidup org senang.
tak faham?
cuba fahamkan.
Allah bagi otak untuk kau fikir.

kau 3.
JANJI.
mana pergi janji manismu.
kau kata nak tunggu aku pergi sana.
tapi,kau tinggalkan je.
inform pun tak.
apa pun tak.
roger aku?
sikit pun tak.

dah.

settle kot pasal luahan semalam.

hari ini.

entah.
salah aku ke eh tak on maxis.
macam banyak hal aku tertinggal.
ke...,
kalau aku on maxis pun,aku still ketinggalan...?

=="

aku sebenarnya perlukan someone untuk sharing sharing kisah ni.
tapi,
...
mungkin aku terlalu sensitif tuk terima gurauan hari ini.
so tak jadi proses y demikian.
...
okay.
y ni serius aku SEDIH.
(T_T)

sebab tu status fb aku begitu.

"aku takde kawan baik. *eh. yeke. k, sekian."

okay.sekian.
wassalam.