Saturday, September 17, 2011

1001 kenangan bersulam ukhuwah (^_^)

kemerdekaan + hari malaysia.

thank you Allah sebab beri aku peluang tuk join event tersebut.
1 pengalaman y cukup menarik.
sangat sangat berguna.

rindu.

nak melepak dengan hawa,tasha,yana,nufa,fatin.
nak berguling2 atas 'tilam empuk'.
nak dengar siren.
nak dengar 'bangun3x'.
nak pegi makan dekat level 1.
nak sapu rumah guna pom pom. =="
nak makan maggi dlm cawan. =="
nak tengok toilet bertakung. 
itik tasha tersangkut kat shower. hiw hiw hiw :p
nak tolong doodle kan muka hawa n yana. lol
*i'm no good with make up stuffs. i prefer 'naturality'. (^_^)
panjat tangga sampai tingkat 12.
*hongap den. hurrrr :3

sumpah rindu nak berdiri atas stage.
pegang pom pom, kibar bendera, main payung.
buat wave sampai kaki cramp. 
sorak sampai leh dengar kat bangunan MARAN.

A1.
my section my sector.
A1 35. 
my number my script.
whatever it is.
rindu sangat.

"siapa ada pom pom lebih?" majority :)
"nombor bape wey nombor bape?" majority :)
"RESERVE!!!" majority :)
"ALERT LAH SIKIT!" kami y bengang :)
"bagi yang belakang balik dulu!!!!" kami kami :)
"alaaa kak, kat bilik nanti la kak" yana monster :)
"mana pom pom akuuuuu?" ika :)
"mak okay jewww!~" farah :)
"SAMA SAMA" batt :)
"k.fine" nufa :)
"G double O D J O B good job good job good job" kami kami :)

walaupun asyik bertekak dengan segolongan manusia y haprak,
tapi,itu semua kenangan kan.
*moral value ; jgn mengumpat dalam bahasa y kau fikir org tak faham. nanti kau sendiri y tercengang. :p

rindu jugak.
nak lalu terowong sempit lagi kecil ke padang merbok.
jalan macam road runner punya laju sebab,,,
nak rebut bas.
kejar kejar bas.
terutamanya bas KIFFAH.
:')

thanks conductor.
abg azad.
thanks lepak dengan kitorg aritu.
abg memang best gila! dracula kalahhh :p
dari waktu orientasi kat maktab dah jatuh hati dengan STYLE abg n abg harith.
rindu nak wow wow wow wwwwwwoooooowwwwww :p
:')
thanks trainers. 
:')

nak tengok gambar. hihi.
malaslah nak upload.
kat fb ada.

lastly,
thanks everyone.
wassalam.
(^_^)

No comments: