Wednesday, July 6, 2011

T________________________________________T

ini semua dugaan.
ini semua ujian.
aku nak tunggu upu.
tapi,sempat ke nak siapkan agreement.
boleh ke hantar tak sama dgn classmates y lain.
boleh ke nak siapkan dulu agreement tu,
situation ; if i happen to get the ipta offer and decide to take the offer,perlu pulangkan balik ke the agreement?ke perlu pulangkan agreement tu kosong kalau nak keluar dr ipg?
susahnyaaaa
yaAllah.tolonglahh T_T

6 comments:

-g.o.n.e- said...

kalo ko stick dengan ipg pon,ape salahnye.sign je agreement tu. kalo x dapat ipta tu pon x ape. da takdir ko kat ipg tu. rilek. rezki ade mane2.

chill. solat istikharah,mintak doa banyak2.

errr..aku sepul. (in case kalo x kenal sape gone)

*najaah* said...

aku bukan taknak stick je kat ipg ni pul.tp,aku cam asyik pk,waa.5 tahun lg aku dok cni,n time tu kawan2 aku dah ade master.aku cam tertinggal.
kalau ko ade kat situasi aku mcm mane agak2.isk isk.agreement tu sgt complicated.T_T

~CeRitA tEnTanG HaTi~ said...

5thn ek??
mang ai..lame eh..
tp kerja dah sedia mennti..
its up to u dear..

~make it clear =))

*najaah* said...

heee.pray for me.
thanks tati :)

~CeRitA tEnTanG HaTi~ said...

insyaAllah..

doa same2 eh..

=))

unguoren said...

salam..tqah,,mcm sy ckp mse anda nk p ipg dlu,,buat plhn yg t'baik..pd sy,,mcm tati ckp,,anda abis dh ade keje..ktorg yg mybe mse tu buat master,,tak dan kua2 dpt keje lah..so,,pk baik2 ok..mntk ptunjuk dr Allah..~ istikharah yg t'baik!! ~
^__~