Monday, July 11, 2011

terasa.

terasa cam nak belahhhh dr sini.
memang.bukannya aku suci drpd tak buat salah kat skula lame.
tp,kesalahan aku tu takde lah sampai leh nak kena tindakan tatatertib or whatever.

aku ex headgirl,
so bab disiplin aku mmg susah sikit nak kantoi.
except pasal phone.

ponteng program.?
ni 1st time aku buat.
1st time aku skip.
dan bersebab.
dan dapat sokongan.
kalau aku tahu akan jadi big issue,aku takkan balik.

aku balik sebab terpaksa.
bukan sebab suka2.
aku balik sebab perjanjian.
aku memang tak sentuh langsung perjanjian tu since ari 1st day dapat.
sebab aku tunggu upu.
aku mati2 ingat leh tunggu upu.
tapi,persetankan jelah.

dah jadi kan,nak wat camne.
esok,kalau dapat hukuman,apa aku nak cakap.?
semua dah terbeban kat bahu aku.
aku yang jumpa hep.
aku yang serahkan name list students y nak balik.
aku,aku,aku!
aku rasa aku tak bersalah.

siapa y nak tgk aku nangis,joinlah perjumpaan esok.
siapa y nak tgk aku keluarkan 1 set 3 qasam,datanglah.

jazakallah.
wassalam.

No comments: