Saturday, July 16, 2011

jazakallah wa mabruk alaik.

Assalamualaikum.
*yeah yeah.jgn tegur.dah lama tak mulakan entry dgn salam.*

smlm,dah terlerai semua persoalan berkaitan upu.
yeah.
tahniah.mabruk tuk semua y berjaya mendapat tawaran ke ipta.
tak kisahlah u mana pun.
Alhamdulillah,syukur kat Allah,itu y penting. :)
tuk teman2 kat smka shams.
aku bangga wey dgn korang.
Alhamdulillah.
kecik,salman,ila,mira - ukm. cikcah,mady,tati - um. asiah,syai,fairus - usim. hani,mubin - ums? izzani -uum.

haha.y 2 org tu tersesat lak kan.jaoh kot.
takpe.
belajar kat mana2 pun sama je.

aku?
kalau baca entry y lepas2 ; uitm lah.
kos - pengajaran bahasa gunaan - bahasa inggeris tuk komunikasi profesional.
pergi? tidak.
wah.dah takde maybe di awal jawapan 'maybe tidak' or kot di penghujung jawapan 'tidak kot'.
ye.yakin sudah dengan jalan ini.
walaupun lama,tp berbaloi kan.
nak jadi pendidik mestilah perlukan masa.
walaupun aku belum sepenuhnya minat dengan teaching teaching ni,tapi,tu semua boleh dipupuk.
*oh.aku sdg merasionalkan hati sendiri*

a super-right path.tesl is easy n fun. wat can u xpect more from it. said rafaad roslan.
yes.i can do nothing but agree.
eventhough aku akan terlewat graduate dari teman2 batch sendiri,tapi,takpe lah kan?
kerja pun dah terjamin.
and y agak2 penting,allowance tiap2 bulan masuk.insyaAllah :D
and suggest mentor,kalau rasa tua time dah grad nnt,kahwin la time sem 7.kan yana nana kan?
lol XD
takde a tua sgt,25 je.
kanak2 lagi.muahaha.perasan sudeyh.

thanks kepada y bantu aku tuk berfikir.
mak,ayah,abang,kakngah,kaklang,janah & aji.
kecik,afiq,rafaad,mira,nufa,syahirah nasir,atasha,fatin.
kaunselor smka shams y terpaksa aku call sebab dah gilos mereng berfikir.
special thanks kat senior ipg - hazwan,anis n abg harith.
you guys motivated me.
jazakallah.syukran kasir.

aku harap aku takkan menyesal lah dgn jalan y aku pilih ni.
and harap2 takde lah aku mengungkit isu ni kemudian hari.
amin ya rabb.

2 comments:

iamablogger said...

of coz its nice! it hv me in it!

hazwan said...

masuk blog kot nama^^