Friday, June 3, 2011

tak respect!!!

seriously lah.
aku tak kurang respect lah bila cakap isu politik malaysia ni kan.
parti A malukan parti B.
parti B merendah2kan parti C.
parti C tuding jari kat parti A.

what the heck.?
korang tak payah nak kecoh2 lah pasal ketidaksefahaman korang.
rakyat takdelah nak tahu sangat pun.
korang buat keje korang accordingly takleh ke.?
nak melucah je keje.
rakyat dapat apa je bila tau pasal vid lucah korang tu.?
dapat ilmu seks?
tak perlu kot sume ilmu non benificial tuh.

patutlah rakyat malaysia y under age pun dah pandai nak melucah bagai.
bukak tv je sebut benda X RATED.
baca newspaper takpayah bukak akhbar sisipan pun,HEADLINE je dah keluar benda X RATED.
bukak MAHARAJA LAWAK pun keluar double meaning JOKES.
bukak blog je cite psl ADINDAEVANS.

shittoss.
mana tak tumpahnya kuah kalau bukan ke nasi.

No comments: