Friday, June 10, 2011

the differences.

oh.
org y layan kpop mesti CITIZENS of korea je eh?
n kpop fans mesti FLUENT in hangul eh?
narrow minded.
just shut the hell up.
annoying lah bila org buat jokes y agak LAME ni.
and i'm tired of hearing and reading the same comments.
get a LIFE.!
suka hati a nak layan KPOP ke EPOP ke JPOP ke MPOP ke.
aku kaco kau ke kalao aku layan mana mana genre kind of music pun?!
tak kan.?

siapa kata aku tak layan MPOP?
layan lahh.cuma bukan hardcorediehardfan.
and why am i not soooo intooo M-POP?
because the lyrics are nonsense. *exception for those brilliant lyricists punya pieces lah.
yang laen?
HAREM JADAH.

*bajet kau paham lyrics lagu kpop a?
hey.translation ada merata kot,search je guna google.tak susah.
the lyrics are good.

so dah.diam je.
kau layan jelah music taste kau.
biarkan aku dengan dunia aku.
dah senyap.
shut up.
stop.

1 comment:

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said...

suka hati lah nak layan ape kan ?
bukan kacau orang pun ^^