Wednesday, June 15, 2011

NORA ELENAA AARON AZIZ LAJUUUU!

okay.
tadi pegi alamanda.
carik kasut.
penat tawaf.
tak jumpe gak.
arghh.!!
tension.!!
balik antar kakak kat bangi.
time tu dah kol 6.
nak ke plaza tol.jammed smpai 15 minit.
sharp kol 6.20,aku gerak nak balik.
biasanya dari bangi ke rumah,1 jam gakla.

hati mula tak tenang.
takut sampai nanti hari dah malam.
and,takut ter miss NORA ELENA.
dah 2nd last episode kot,mane leh miss.T_T
*actually leh je guna tonton.tapi aku lagi suka tengok tv.

aku speed gila lajuuuu tadiii.
160km/h.
err.actually,tu time memotong je.
*err.tapi,aku dari mula sampai exit pedas/linggi kat lane kanan.=="
ok.takdelah all the time aku speed 160.
kejap2 aku slow lah sikit 140.
selalu kalo drive,aku takdelah terniat nak laju nak mampus de kan.
tapi tadi,sampai aku cucuk 2 merce and 1 bmw dari belakang.
tak pernah lak kan.hahaha.
nak tergelak pun ada.
and yesss.
finally,aku sampai umah pukul 7.05.
ter missed sikit jelah.
tapi,still leh catch up.
XD

tapi,tadi.
aku saje jelah nak buat citer kat twitter.
refer bawah.
_najaahawesome_ tu aku and
y aaron535aziz tu abg aaron a.k.a seth tan aku y sweet lagi caring and loving XD


hahaha.tak pasal pasal aku kena marah ngan dy.
ok bang.sy janji tak drive laju lagi dah.
thanks a lot.
tambah minat sy kat abg.muahahaha XD
and yes.aku dah FAVORITE kan tweet dy tuh.
sebab.aku sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

ok.over.
sok last episode.isk isk.
nasib baik ada stanza cinta nak ubat rindu aku kat dy : D

kbye. XD XD XD XD XD
XOXOXOXOXO