Monday, May 2, 2011

SYOKNYAAA KAHWINN!

ENTRY SINGKAT.
dah tempah baju kahwin kaklang.
tema YELLOW.
bukan that striking looking yellow.just a light one.
very NICE.
colour combination AWESOME!
theme colour family tak decide lagi.but wajib bukan YELLOW.!
tak saba tggu 11/11 & 12/11~
err,TURN ak bila lg....?
HAIIIIHHHHHHHHHHH!
-,-

5 comments:

Fatimah Zahra' said...

sepupu asay pun majlis 11/11 ni kat kelantan. ramai nak kahwin tarikh best kan? haha.


*anyway akak tak letak pun link saya kat tepi ni. boleh tak request tlg letakkan? haha.. itupun kalau tak keberatan laa..*

Dahlan said...

Sabar je lah Cik Najaah! Haha. "Jodoh sudah ditentukan oleh Allah"!

I'm sure you'll get one soon. Tu lah, dah lama ak suruh ko bajet hot mcm Taylor Swift. Tengok nk pikir psl jodoh pulak. Gurau jer ok?

Smile always Najaah :)

Mufarwa said...

untungla~

*najaah* said...

timah ; kklang akk nikah je 11hb tu.12 baru majlis kahwin nye.tunang dy y nak trikh tu.bia sng ingt anniversary.huu.DONE dah timah.:))

dylan ; huu.taylor swift playgirl sudah.lautner dah kne tggl.taknak lah jd camtu.-,-"

farid ; hoi.hoi.hoi!

Dahlan said...

Haha. Macam mana lah nak makeover si Najaah nih? Susah2.

Hai, Taylor Swift adik Najaah ke? Mcm kenal jer perangai dia! Huhu. X pe lah Najaah sometimes, everything is planned for is. Berusaha ngan tawakal jer lah Najaah.

Smile always :)