Friday, May 27, 2011

P/S : pt.2

well.berdasarkan intipan aku.
aku rasa aku dah tahu sape kau.
ok salah.dah sure.

OH MY BELOVED 'SISTER'.

setelah apa yang aku dah tolong kau selama ni,
ni balasan y aku dapat?
kalau kau label aku gedik.?
then,what should i call you missy?!
nama kau terpampang lah kat tampin tu.
bukan setakat kat 1 tangga je ada nama kau,tapi bertangga tangga.
TOP kan kau.
tu dah menunjukkan perempuan jenis apa kau tu.
oh.gambar free hair y kau bagi BALAK kau tu,
nak aku jaja?
story kau sume dalam poket aku jelah.

aku tak pernah kacau hidup kau lah budak.
so,takyah lah bukak cite aku kat sesape.
nyesal kau nanti.

MAKE PEACE NO WAR MISSY. :')

No comments: