Tuesday, May 3, 2011

KAMI BUKAN SAMPAH.

Assalamualaikum.
Hey guys.
Know what.
Please do not treat us(women) like a junk.
We're not born to be mistreated by you guys.
You got me?

Err.why all of a sudden.?
Am i having a mood swing right now? *err,NO.i'm absolutely fine.

Just got back from somewhere.
And was listening to hot.fm

Nak dijadikan cite,
Ade sorg kakak ni called.
Dy kate dy cam fobia sikit ngan tarikh 20hb.
The DJs(Ikhwan n Su) asked,kenape pulak fobia ngn tarikh tu.
Then,dy cite y rupe2 nye tunang dy bsanding ngn ppuan laen time 20hb bile tah.
That guy,baru balik dr oversea.
Somehow dyorg jarang contact,n kakak ni dpt tau tunang dy ni dah balik.
Dy nak la buat surprise kat tunang dy n family kat umah tunang dy.dah lame tak jumpe la katekan. *romantiklah kakak ni~

Tapiii,
Unfortunately,dy plak y dapat surprise.Sbb.,
Time dy dtg umah tunang dy tu,majlis kahwin tunang dy nga blangsung.n agak meriah la. *according to her lah kan.
And,dy dpt tau tunang dy tu,kawen sbb kena tangkap basah. *err.apaaakahh.-,-"
Then,DJs console kakak tu supaya doakan kebahagiaan ex tunang dy tu.
Kakak tu kate,tak perlu nak doakan lagi,wife ex tunang dy tu tinggalkan dy dah. *err.karma?what goes around comes around~

Cuba bayangkan betapa remuknya aty kakak tu bila berhadapan ngan keadaan camtu.
Kalo just couple ok lagi kot ak rase,ni dah tunang.
That guy plak cam ak tatau ape masalah dy,boleh bdiam dri je.

Well,derrr.
Kalo dah ade ppuan laen,be a gentleman lah kan.
Kasi tau awal2 kat kakak tu.takkan dua2 sekali nak rembat. *over lah derr.
Pk ppuan ni sampah ke maen tinggal2 camtu.
Sampah sekarang ni pn ade benefit lagi tau.
Jgn pk ppuan ni leh sesuke aty je ko nak 'recycle' ok.
Kot dpt prangai pendendam cam ak ni ko nak buat camtu,mmg matilah ko derr.

Ak pn tak tau kenape ak masyuk sgt dgn luahan aty kakak sorg ni.tapi,y penting,ak kesian.n ye.ak tak limitkan kesalahan ni tuk laki shj,ppuan pn ade y buat gini.-,-"

ONCE AGAIN.

Kami (lelaki n ppuan) bukan sampah yg leh sesuka aty ko wat camni,
you tossed in the trash you did~
N bila ko rase nyesal,ko nak plak wat camni,

carik balik...?mimpi lah derr.

Moral of the story ; jgn permainkan aty pasangan anda.n jgn sesuka aty lafaz janji tah ape2 kalo tak yakin leh laksanakan janji korg tu.blaja la jadi setia.:/

Maaf bagi sesape y trase.-,-"
MAKE PEACE NO WAR MISTER.^^

2 comments:

Fatimah Zahra' said...

kesiannya.. mesti pompuan tu trauma dgn lelaki. agaknya dia dah kawin ke belum skrg??

*najaah* said...

belum lagi timah.kakak tu solo lg.-,-