Monday, May 30, 2011

beloved elfs.

ini cerita si kpop obsessed.
y tak layan,takyah baca lah,
nanti byk pulak salah aku korg cari.

elf stands for everlasting friends.
elf = official fanclub SUJU.
sabtu lepas,suju M (superjunior mandarin) dtg Msia,putrajaya.
special official invitation from PM tuk dyorg perform time konsert tu.
obviously tuk attract belia.

however.
ada sstgh pihak y cam kurang puas hati dgn kehadiran dyorg.
and obviously,they are KPOP ANTYS.*jgn kutuk aku taip antis tu salah.its not a typo.i'll explain later.
3 nama besar ni.
M*LA,AZ*** ALI AND RO** KR*ST*L.
OH.BESAR KE MEREKA.?*kalau aku capitalised besar lah kan.lol
kenal?*kalau tak kenal sila google.tu pun kalau tersenarai dlm dapatan google. XD

kenapa aku mentioned nama dyorg kat sini.
the reason is,dyorg lah y memperkotak katikkan suju M time tu.
si M*** tu.
wah.siap ckp dyorg pandai miming je.
eh dyorg jd trainee 6 tahun before debut tau.tak cam kau.
artis mee segera.dok tak sampai setahun kat dlm tu dah kua n declare yourself artist.?
PTUII.
plus,dy leh cakap,korean artists tak pandai nak communicate in english.
but she herself tweet dlm english,grammar berterabur.
dy lah y ajar aku eja ANTYS n STANDART tu.
dy ckp,lain kali jgnlah pggil artis luar dtg perform kat sini.takut artis malaysia didouble STANDART kan.
but later,dy ckp kalau ajak beyonce and other names of hollywood stars takpe gak.
*ludah jilat sendiri ke kak?tadi ckp taknak artis luar dtg.,ni dah suruh ajak pulak?so stupid.y bawa ideologi freemason tu berkenan lak kau ye.tu la deh.cakap tak guna otak.
and jgn salahkan suju kalau korang dilayan dgn kurang baik time tu.
bukan salah mereka.salah organizer and the managements.
plus,they're VVIPS for that concert.
PM invited them,so mind your ownselves.

y paling lancang mulut eh,tu si half guy+lady tu.
AA lah konon kan nickname kau.burukkan nama AA je.arghh.
kau panggil kami y kpop fans ni anjing.?
mmg beradab mulut kau.
kita sama2 manusia.ada 2 tgn 2 kaki,muka n badan.ada otak.
ALLAH dah cipta jadi manusia,kau nak menidakkan kejadian ALLAH,
and kau samakan kami dgn anjing.
puaka durjana?
hello brosis.*sbb aku tak sure dah jantina dy.
kita sesama ISLAM lah..takkan mengaku saudara dgn anjing kot?
sampah betul ayat kau.

oh lupa.
ada lagi sorg brader.tah sape tah.
mulut sumpah cam sampah.
siap tweet  ckp nak kencing kat muka suju M lg.
and kau cakap muka our princes HODOH.bai.kau balik beli cermin,kau tenung baik2.
and kau compare.kau handsome ke dyorg lagi handsome?
kalau ye pun lah kau lagi handsome,peminat kau ramai cam dyorg ke?
aku y dok malaysia ni tak pernah lak dengar nama kau.
kesian kan.

and dengar cite,korang nak lodge a police report pasal ni.
tak malu ke dgn bahasa korang tu?
tak payah lah nak over.korang y start,korang lah tanggung consequences nya.
kalau macam ni lah perangai artis malaysia,memang hilang respect aku.
korang leh cakap ktorg ni tak sedar diri tu malaysian but berangan jadi korean.
tapi hakikatnya,malaysians ni dah lack of politeness.
aku dah pegi korea,and i know the way they live.
hormat orang lain.
and 1 of the best quality kat kpop artists,dyorg sgt sayangkan fans.
and sgt hormat fans.
artis malaysia?hmm.kalau y sayang tu mmg ada.
tapi,segelintir jelah.

notakaki ; aku takdapat bayangkan kalau BEAST,2PM AND BIGBANG y kena camni.-_-"

1 comment:

Adibah faizah said...

sesak2 nafas bce ni...
artis Malaysia mmg OVER...SUJU lg better..:)