Friday, April 1, 2011

bakal bergelar arwah -,-

Assalamualaikum.
Aiyoo.
Arini ptotnye mnjadi ari y m'gumbiraaakan tuk ak,sbb ape?ADELAA.:P
HAHA.actually,sbb da msuk bulan APRIL,maknanya,lagi 5 ari je lagi :DD

Ah,NO NO NO.
Bukan tu y ak nak cte.nak cte laen snanye.
Ade kejadian laen -,-
Nak mengimbau kembali detik2 nerve breaking tu,mmg ak sdri cuak.-,-
Ak otw pulang dr tampin ketika itu.naek neo bernombor plate kan NBV 7275 tuu. *tu pn nak cte ke.eh.suke aty ak la.blog ak.rawrrrr! -,-

Kat area masjid astana raja.sape y bese lalu cni,akan ARIFlah dgn bentuk muka bumi kat dpn area masjid tu.
Kalau dr arah tampin,kanan ada bukit setinggi2nya.belah kiri ade tebing yg m'junam ampir 300m jauh ke bawah.mcm gaung gak,tp nak pggl gaung,cam x sesuai je,sbb,ade umah kat bwh tu.mane ade org umah kat gaung kan.-,-

Nak jadikan cite,ak ni tgh berangan gaknye td,smpai lupa kat situ ade lubang. *actually,tgh tgk kete kebal buat sightseeing kat dpn ak.brangan kalo ak y jadi org dok btenggek kat ats kete kebal tu.msti macho.haha.naja.xlwak.fuuuhh.
He,kalo bawak livina td,for sure xyah ngelak.sbb tggi.tp,sbb ak bwk neo,rndh,tkot ancor lak absorber.ak g lentung lubang tu mnyebabka nneo berada d lua kawalan n mengarah ke belah kiri,belah tebing tggi tuuu.

Nseb baek 'reflex action' ak bguna n sempatla ak dgn btlnya sentap stereng ke kanan.kalo ak sentap ke kiri.....,x sempatlah ak nak kawen :/ NAUZUBILLAH 
Kalo tak jugak.dptla mak ayah ak panggilan drpd pihak polis or hospital y mngatakan anak bongsu mereka ni dah ----.
NAUZUBILLAH -,-
Abg moto kat arah bertentangan dah buat muke saspen dah.pastu geleng2.
Ak bleh buat muka innocent kat abg tu,siap lambai2 tgn lagi gaya ckp 'i'm fine der,i'm absolutely fine,no need to worry bout me,kay.!' *ok.tu cte tpu.

Sampai skang masih terasa betapa ngeri nya detik2 tu.
OmyAllah.thank you for giving me a chance to live for a 'while' longer.
Eventhough i know,sooner or later,your MALAIKATUL MAUT will come after me.

1 comment:

nora said...

fuhh sib baik
syukur

ENTRY HOT : Nak Merajuk