Thursday, March 31, 2011

bang your heads to the WALL!

Assalamualaikum.
Hi.readers.-,-
OK.i'm not really in d mood right now.

Baru tadi tgk brita.tak smpai 3 minit,ak da campak remote n blari naek atas.*wooww.emonye lah kan.harus harus.-,-
Reason.?
Sbb,dah msuk mggu kedua cite psl bnde y same,iaitu ;
VIDEO seks lucah. *bodoh pny tajuk berita.dah kalo seks tu,mstila lucah.redundancy btl.

Helllooo siaran bbyar,kami byr khidmat korg bkn smate2 nak tau,dgr,tgk isu tu jelahhh.
Bagilah berita menarik,berfaedah & tak merosakkan otak sikit kat kami ni.
Ini tidak.tu jela modal korg.isu tu je dah nak 10 minit.pastu,mntang2 dah nak plhn raye umum ni,sambung pulak cte politik nye.dahla politik semasing kotor.eeiissshhh,MELUATMAKNAK!
Pastu,agaknye channel tu dah 'disuap' kot oleh parti2 politik ttentu tuk hanya menyiarkan n melaporkan sume y baek je mengenai parti berkenaan.+ KEMELUATANMAKNAK!

enough said enough said.kang ak kena tahan ISA kng,x smpat nak kawen.-,-"

ACTUALLY.
ak nak cte psl bnde laen.
haih.
byk bnde kurg cerdik y ak wat arini.
-,-

dahla bgn pagi lambat.nseb baek ade msg masuk.terjaga gk ak.hee. *tp,subuh awal ok.?ye ye,mksdnya.ak tdo lps subuh.mengantuk overdose.-,-

pastu.tdo b4 asar.niat d aty smpai azan asar jela lelapnya.
hah.mmg smpai azanla sgt kan.,azan pn x dgr.ayah kejut ak mengomel menjawab ntah ape.last2 kol 5.30 bru bgn.tu pn,thanks kpd 2 org makhluk Allah y msg n mcall ak 2x smpai ak rase nak baling fon tu.
*oh ye.ak ni pantang cket kalo org kaco ak tdo.lagi2 klo tak kena gaya.
fmly ak mmg da bse kena dah.klo smpai tarik kaki ak time kejot bgn,mau melayang la kan kaki ni carik mangsa.
tp,ayah je kot bru kena tadi.muahahaha.sorry yah.tak sedar lah pe adk ckp td.nseb baek bkn kaki tgn y menjawab.tehee,mamai mamai =_="
(kena tuka habit ni,kalo tak,naya bkal hubby ak.ekekeke. :D)

b4 maghrib tadi,
ak hampir menyebabkan 2 pihak bergado.adoi.siyes ak rase cm slh ak plk.apedehal lah.
maaf ye kat both u know who.-,-"

n time maghrib td,kelam kabut nak mandi n solat sume,
ade ke patot,ak nak gi ttup lampu y mmg dah sedia t'ttup.berkali2 plk tu ak try ttup.ttbe rase nak emo time tu.air mata da btakung dah ni.ingatkan ade 'benda' halang niat suci murni ak nak ttup lampu.rupanya.mata pndg arah laen,tp,tekan suis lampu laen. *bijak naja,bijak!

oh ye.td,ak kemas sijil2,baru ak prsan,hampir 20keping sjil ak hilang.naseb baek ade copy,tp.asal tu penting jugak!omyAllah.ape nak jadi ni.-,-
*ketuk pale sdri naja,ketuk!!

footnote ; 6 days left for me to say,HI KOREA! :))

2 comments:

pakmat said...

be petient.be strong.
zikir....

HI KOREA!!

*najaah* said...

will do,thanks pkmat.