Sunday, March 20, 2011

absentminded.

Assalamualaikum.
grabbed this from my follower,sis Deeyana.:)
kakak.sy curik eh.maaf.TQ too.kekeke.

...............................................................
1-Ambil ayat dari bulan korang lahir:

January--------aku sepak
February-------aku lompat atas
March-----------aku karate
April-------------aku cium
May--------- ----aku terajang
June-------------aku peluk
July--------------aku buat sardin dengan
August-----------aku makan dengan
September------aku menari dengan
October----------aku menyanyi dengan
November-------aku jelir lidah kat
December-------aku lari keliling

2-Ambil ayat dari hari lahir korang

1------- burung hantu
2------- makluk asing
3--------public phone
4------- basikal aku
5------- lelaki salji
6------- gangster kampung
7--------mobile telefon aku
8--------hantu jepon
9--------kawan baik nenek aku
10-------kawan lembu aku
11-------cikgu lama aku
12-------kerbau ayah kawan aku
13-------ahli bomba
14-------lembu mak aku
15-------kambing ayah aku
16-------kapak mak aku
17-------lesung batu
18-------pedang aku
19------ lelaki lembut
20-------tikus adik aku
21------ ninja
22-------Chuck Norris
23-------mee kari adik aku
24-------kambing aku
25-------pemain bola sepak
26-------buaya
27-------ayam serama
28-------ipod aku
29-------kucing engkau
30-------kutu rayau
31-------hantu jepun

3-Ambil ayat dari hujung tahun korang di lahirkan

1--------- di dalam kereta aku
2 ---------di atas katil engkau
3 ---------di dalam jamban
4 ---------di bawah katil
5 ---------di atas motosikal
6 ---------di bawah jambatan
7 ---------di atas bumbung rumah
8----------masa makan atas meja
9 -------- semasa jalan2 cari kucing adik aku
0 -------- di dalam bilik tokwan

4-Ambil ayat dari warna baju yg korang pakai sekarang

putih---------sebab aku suka macam tu
hitam--------sebab aku memang degil
Pink----------sebab aku memang terer
merah-------sebab ade suara yang bagitau aku
biru----------sebab aku seksi dan aku boleh buat
hijau---------sebab aku betul2 serius nak lakukan
Purple-------sebab ada orang suruh
kelabu-------sebab aku tak boleh control diri aku
kuning-------sebab ade orang ofer aku 10 rm
Orange------sebab aku pikir aku bijak
coklat------sebab aku memang boleh buat
lain2---------sebab diri aku seorang ninja!
.....................................................................

as for me ; aku lari keliling tikus adik aku di dalam kereta aku sebab aku memang terer

okayy.mmg tak masuk akal.sbb,ak takde adik.n i don't even own a car.just yet.
but.still.cool lah.kalo korg nye msok akal.dah try,comment a.nak tau result korg.ehehe.
give it a go readers.:)

10 comments:

Anonymous said...

aku sepak basikal aku di dalam jamban sebab ade suara yang bagitau aku..
klaka..:)-mun-

Anonymous said...

aku sepak hantu jepun di dalam kereta aku sebab ade org offer aku rm 10..haha. cube teka sapekah aku??ekeke...

*najaah* said...

wani!!!kekekeke.:DD

DeE YaNa said...

hehehe..xpe22.amik je:D

Zawani said...

yeah,,haha.ko la sahabat sejati ak...hehehe.=p

*najaah* said...

kak deeyana ; TQ.:D

wani ; hahah.time ni la nak akte shbt sejati.pdhal dpt teka je pon.:P

Anonymous said...

aku cium ninja bawah jambatan sebab aku seksi dan aku boleh bwat ... hahha~ XD

*najaah* said...

anon atas ni sape ek?konpius sbntar

tp,result takleh bla.
kekeke
plawok plawok.

Anonymous said...

aku peluk makhluk di dalam kereta aku sebab aku seksi dan aku boleh buat.....

hahahahhahaah =p

~tati~

*najaah* said...

ekekeke.tati.memang sesuaiii sgt ngn ko.
hua3.i likee!